MOC DĚKUJEME učitelům i žákům ZUŠ Strakonice pod vedením paní ředitelky Martiny Spišské za povzbuzení v této nelehké době!!!!!
 
Učitelé a žáci ZUŠ Strakonice připravili videokoncert a videovýstavu pro strakonickou nemocnici jako poděkování lékařům, zdravotním sestrám a ostatním zaměstnancům za jejich obětavou práci, která je v této těžké době velmi fyzicky i psychicky náročná. Zároveň chceme tímto projektem vyjádřit velkou podporu do dalších dnů těm, kteří se starají o zdraví a životy nás všech. Na projektu se podílelo 24 žáků hudebního oboru, kteří pořídili své nahrávky v domácích podmínkách v rámci distanční výuky. Spolu s nimi se zapojili do koncertu i jejich vyučující, či sourozenci. Videovýstava je sestavena z prací žáků výtvarného oboru, která je podbarvena doprovodnou hudbou orchestrů a souborů naší školy.
Všichni vám přejeme pevné zdraví a hodně sil v této těžké a náročné době a pevně věříme, že to společnými silami bez velkých obtíží zvládneme.
Učitelé a žáci ZUŠ Strakonice
 

PŘIPRAVENI POMOCI

Strakonická nemocnice disponuje řadou zdravotnických pracovišť, kde Vám odborníci pomohou řešit Vaše zdravotní problémy. Některá pracoviště mají nadregionální charakter. Současně úzce spolupracujeme s řadou zdravotnických pracovišť, které poskytují superspecializovanou péči.

Go to top